Disclaimer

Algemeen

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ook is getracht de informatie actueel te houden. Desondanks kunnen geen rechten aan de vermelde informatie worden ontleend. Adviesraad Sociaal Domein Almere kan geen garantie geven voor de juistheid, volledigheid, actualiteit of kwaliteit ervan. Bij twijfel verzoeken wij u daarom contact met ons op te nemen.

E-mail

Bij het beantwoorden van e-mails wordt grote nauwkeurigheid betracht. De informatie die Adviesraad Sociaal Domein Almere via e-mail ontvangt, wordt altijd vertrouwelijk behandeld.

Gebruik informatie

Adviesraad Sociaal Domein Almere is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade of verlies ten gevolge van het gebruiken van de informatie op deze website.

Externe links

Deze website bevat een aantal externe links. Deze links staan op de website vermeld als service voor de bezoeker van deze site. Adviesraad Sociaal Domein Almere kan niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze pagina's van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van externe links.

Copyright

Teksten, illustraties, lay-out en buttons van de website zijn eigendom van Adviesraad Sociaal Domein Almere. Gebruik hiervan is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van Adviesraad Sociaal Domein Almere. 

Almere, 2020